Strømsveien 258

Strømsveien 258

Strømsveien 258 er et næringsbygg opprinnelig oppført i 1984 og senere påbygget i 2008/2009.

Sted
Oslo
Areal
5 900 kvm
Etasjer
4
Energimerking
C/D - Rød

Strømsveien 258 består av fire etasjer og er sammensatt av butikk-, kontor- og lagerlokaler. Bygget er beliggende i et godt etablert industriområde og varehandel på Alnabru. Eiendommen har god parkeringsdekning.

I 2020 fikk Strømsveien 258 eget solcelleanlegg på 325 kvm på taket. Solcelleanlegget forsyner byggets fellesanlegg med strøm.

Beliggenhet

Strømsveien 258 har en meget sentral beliggenhet på Alnabru, og er en hjørneeiendom mellom Strømsveien og Arvesetveien, vis-á-vis Alna Senter. Bygget er godt synlig fra Strømsveien og gir gode profileringsmuligheter for leietakerne.

Rett utenfor bygget er det bussholdeplass med hyppige avganger til Oslo sentrum eller Helsfyr, med overgang til T-bane og annen kollektiv transport. Det er enkel adkomst for kjørende.

I umiddelbar nærhet tilbyr Alna Senter et stort utvalg av servicetilbud og varehandel samt flere spisesteder. Alnabru bedriftssenter ligger i fem minutters gange fra bygget.

Fasiliteter

Parkering
Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 46 44 60 13