D-SIGN AS ble startet i 2003 i Fredrikstad av Malin Thurn og er et designbyrå som leverer interaktive, attraktive og brukervennlige webløsninger til små og mellomstore bedrifter.

Det er viktig for oss at din webløsning kommuniserer effektivt med dine eksisterene og potesielle kunder og bidrar til å oppnå dine mål innen markedsføring og salg.

Løsningene vi leverer er rimelige å sette opp og enkle å ta i bruk, slik at du får mest mulig igjen av din investering.

Vi har stor erfaring av installasjon og tilpassning av WordPress og Joomla! publiseringsløsninger og tilhørende ekstra funksjonalitet.

Vi drifter og vedlikeholder per dags dato opp mot 150 webløsninger til forskjelllige små og mellomstore bedrifter i Norge og Sverige.

D-SIGN har et nettverk av samarbeidspartnere innen en rekke ulike områder og som trekkes inn per prosjektbasis når prosjektet krever det.

malin

"Etter å ha innledet samarbeid med D-Sign og Malin føler vi virkelig at vi har funnet noen vi vil ha ett varig samarbeid med. De har levert nettsider, nettbutikk, firmatilpasset facebook, mobiltilpasset nettside. Hver gang vi finner på noe nytt vi ønsker, fikser de det kjapt og effektivt. Løsningene er perfekt for oss som ønsker å gjøre endel oppdateringer selv, og gir oss masse fleksibilitet. Vi anbefaler med glede D-SIGN!‌"

CECILIE KJOS, KJEDEKOORDINATOR - BANDAGISTKJEDEN AS

"I en jungel av forskjellige tilbydere, fant vi heldigvis det vi var ute etter hos D-SIGN. De har levert 2 flotte hjemmesider til oss, og er nå i gang med en 3. for et annet selskap. Alltid serviceinnstilt, og leverer produkter vi er svært fornøyd med. Vi kan på det varmeste anbefale D-SIGN!"

MARTIN HERNEBLAD-DUE, DAGLIG LEDER - HELSEGRUPPEN NEMUS

"Jeg har jobbet med Malin på D-SIGN på flere web prosjekter. Hun har alltid veldig god kommunikasjon med kunder, leverer høy kvalitet på arbeid og skreddersydde løsninger selv på kort varsel. Jeg anbefaler Malin for alle web-prosjekter, hvis hun sier hun kan gjøre det, så kan hun!‌"

LUDVIK HØEGH-KROHN, SEARCH ENGINE MARKETING MANAGER - OMG AS