154 kvm | Unikt butikklokale med høy standard i Karl Johans gate

Karl Johans gate 8, Oslo

154 kvm | Unikt butikklokale med høy standard i Karl Johans gate

Adresse
Karl Johans gate 8, 0154 Oslo
Type lokale
Butikk/handel
Areal
154 - 154 m²
1
Overtakelse
P.t.
Energimerking
E - mørkegrønn

Beskrivelse

Karl Johans gate 8 er en flott hjørneeiendom i Oslos hovedgate og rett ved Oslo Domkirke. Arealene på bakkeplan benyttes til butikk og servering, mens etasjene over bygges nå om til hotell. Bygget ble oppført i 1858 og fikk senere navnet Scandinaviegaarden etter Hotel Scandinavie som tidligere holdt til her.

Høsten 2025 åpner Nordic Hotels & Resorts et nytt hotell i bygget – under deres brand HOBO. HOBO Oslo blir et boutiquehotell med et ungt og friskt uttrykk. HOBO Oslo vil bli utviklet som et fellesskap mellom ulike restaurant- og bartilbud, og vil fungere som en pulserende møteplass med god atmosfære.

Beliggenhet

Lokalet ligger i handlegaten Karl Johans gate hvor man finner flotte flagship-butikker som Nike, H&M med flere. Det populære franske konditoriet Mendel’s holder til i nabolokalet og trekker mange kunder.

Det er lett å komme seg til eiendommen. Nærmeste holdeplasser for T-bane, trikk og buss er på Jernbanetorget, og tog/flytog går fra Oslo Sentralbanestasjon – kun tre minutters gange unna.

Innhold

Flott og særdeles effektivt butikklokale på 154 kvm BTA i 1. etasje med attraktiv beliggenhet i Karl Johans gate på et av de mest trafikkerte punktene.

Med en svært god eksponering mot handlegaten passer dette lokalet seg meget godt til en brand store. Lokalet ble pusset opp i 2023 og holder en høy standard med gode kvaliteter.

Send gjerne en e-post til eiendomssjef Nora Bergh Bakke med konseptbeskrivelse på den virksomheten som du ønsker å etablere.

Det tilbys ikke korttidsleie av lokalet.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomssjef

+47 22 33 05 50

+47 99 30 00 60