Eiendomsspar/Victoria Eiendom er i dag involvert i flere eksterne selskaper innen eiendomssektoren.
Med et sterkt eierskap/ledelsesengasjement i disse virksomhetene deler selskapene økonomiske interesser
og samarbeider på ulike forretningsområder for å oppnå felles mål og synergier.

Pandox AB

- ledende hotellselskap

Pandox eier og leier ut hotelleiendommer til ledende hotelloperatører. Pandox eier totalt 159 hoteller med totalt ca. 35 900 hotellenheter i 12 land. Pandox ble grunnlagt i 1995 og har vært notert på Nasdaq Stockholm [PNDX] siden juni 2015. Eiendomsspar eier 25,8 % av aksjene i Pandox.

Scandic Hotels Group AB

- bredeste hotellnettverket

Scandic er Nordens største hotelloperatør. De har stor og bred nettverk av hoteller i det nordiske markedet, noe som skaper et unikt tilbud for deres gjester og kunder. De har 269 hoteller og ca. 19 000 ansatte som har ett mål for øyet: å skape fantastiske hotellopplevelser. Eiendomsspar eier 13,9 % av aksjene i Scandic.

Aurora Eiendom AS

- en sterk allianse

Aurora Eiendom AS eier sammen med Alti Forvaltning AS i dag 42 kjøpesentre. Hovedkontoret ligger i Surnadal, med avdelingskontorer i Oslo, Trondheim, Arendal og Ålesund. Alti Forvaltning AS har ca. 50 ansatte i administrasjon, samt ca. 100 ansatte på kjøpesentrene. Eiendomsspar eier 19,4 % av aksjene i Aurora.

FOMO

- coworking space

I 2018 etablerte gründerduoen Magnus Øgård Meisal og Daniel Harvei Sandvold, FOMO. Konseptet spiller på frykten for å gå glipp av noe, og mener food court, trening- og konferansesenter, escape room og en fargerik, pulserende innendørs "gågate" gir brukerne mer enn bare arbeidsplasser. Eiendomsspar eier 48,0 % av aksjene i FOMO.

Prisma Eiendom AS

- boligutvikler

Prisma Eiendom er et Oslo-basert eiendomsselskap, etablert i 2023. Selskapet har det sentrale Østlandet som sitt primære, geografiske satsningsområde. Hovedfokus er rettet mot boligutvikling, men kan også utvikle fritids- og næringsprosjekter. Eiendomsspar eier 33,4 % av aksjene i Prisma Eiendom.

Sunday Power

- det grønne skiftet

Sunday Power utvikler fremtidens løsninger for solceller og energi-lagring for næringsbygg. Plattformen gjør solenergi enkelt, smart og lønnsomt for både gårdeiere og leietakere. Målet er å akselerere det grønne skiftet ved hjelp av smart teknologi og innovative forretnings-modeller. Eiendomsspar eier 17,0 % av aksjene i Sunday Power.